Китайска пилешка супа със зеле
Лора и Стоян
![]() |
250-300 г зрял фасул 1 ч. л. сух магданоз (2-3 стръка пресен) 1 ч. л. джоджен 2-3 листа целина 50 мл олио 2-3 стерилизирани домата 3 печени червени чушки 1 глава кромид лук 1 морков 1 ч. л. сол |
HAMBAR е името на новото място в София, където всички влюбени в добрата храна могат да...
Сиренето „Пармезан“ е един от продуктите, които колкото повече време отлежават, толкова по-скъпи стават. Италианците,...
Историята на великите кулинарни шедьоври е изпълнена с вкусни примери в подкрепа на факта, че...
„Черешките” в прясно състояние се използват дори за украса на десерти — някои от сортовете...
Още един вариант за представяне на нашите рецепти – това е новата ни рубрика „...