Печени пълнени картофи
Лора и Стоян
1 кг телешко шкембе (сварено и нарязано) 250 г моркови 1 консерва цели домати (400 г) 2 консерви бял боб (800 г) 4-5 стръка мащерка 100 г сирене „Пекорино“ бялата част на 3 стръка праз 5 скилидки чесън 3 с. л. олио 1 с. л. червен пипер 200 мл телешки бульон сол и черен пипер на вкус | за подправката: кората от 1 портокал кората от 1 лимон 1/2 връзка магданоз 6 скилидки чесън 2 зелени люти чушки 50 мл олио 50 мл оцет сол на вкус |
1. |
Изпрати
лично съобщение |
14.12.2013 Направих го, много е вкусно! Въпреки, че не сложих „Пекорино“-то и цитрусовите кори стана перфектно! Не се реших да нарендам корите / в сладкиши също не ги обичам/, а сиренето го няма в нашия град! И без тези неща манджичката е страхотна! Ще си я сготвим пак!
|
HAMBAR е името на новото място в София, където всички влюбени в добрата храна могат да...
Сиренето „Пармезан“ е един от продуктите, които колкото повече време отлежават, толкова по-скъпи стават. Италианците,...
Историята на великите кулинарни шедьоври е изпълнена с вкусни примери в подкрепа на факта, че...
„Черешките” в прясно състояние се използват дори за украса на десерти — някои от сортовете...
Още един вариант за представяне на нашите рецепти – това е новата ни рубрика „...