Бонбони „Трюфел“

Дата: 06.07.2010
Източник: Бон Апети
Бонбони „Трюфел“
 
Необходими продукти:
35 мл животинска сметана
20 мл глюкоза
100 г черен шоколад
100 г растителна сметана
100 г какао
200 г черен шоколад
 

Начин на приготвяне:
1
Животинската сметана и глюкозата се кипват. Съдът се дръпва от огъня и се добавя натрошеният шоколад. Разбърква се до разтопяването на шоколада и се прибавя растителната сметана. Сместа престоява 1 ден в хладилник.
2
Оформят се топчета и се оставят да престоят във фризер около 30 минути.
3
Черният шоколад се разтопява на водна баня. Оформените топчета се топват в разтопения шоколад и се овалват в какаото.
Подобни рецепти:
Коментари (0)
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


Теди Иванова се регистрира в сайта.
Genoveva се регистрира в сайта.
Eva Marinovska се регистрира в сайта.
Elena Kostadinova се регистрира в сайта.
Diana Zehireva се регистрира в сайта.
милена се регистрира в сайта.
Лилия Цветкова се регистрира в сайта.
Krasimir Gekov се регистрира в сайта.
Петя Банова се регистрира в сайта.
Katia Vasileva се регистрира в сайта.
ЛЮБОПИТНО
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail:
Списък на всички потребителиУсловия за ползванеРекламаЗа насКак да печелите точкиКарта на сайта