Панирани банани със солен карамелен сос
Лора и Стоян
3. |
Изпрати
лично съобщение |
![]() 13.12.2020 Много хубав и различен десерт.
|
2. |
Изпрати
лично съобщение |
21.03.2019 Страхотен сладкиш. Правя го за втори път. Задължително спазвайте времето за печене. При по-дълго печене става сух и ронлив.
|
1. |
Изпрати
лично съобщение |
![]() 22.08.2017 Супер лесно и вкусно се получи! Тази брауни рецепта ми е любимата на целия сайт!
|
На 18-ти юни екипът на Лесафр България събра партньори, приятели и журналисти, за да отпразнуват...
На 7-8 април 2024 Международната кулинарна асоциация JRE-Jeunes Restaurateurs отбеляза своя златен юбилей с грандиозно...
Какво е сутринта без уханието на току-що опържени филийки, топли банички, мекици, понички… Факт е,...
Кремообразно авокадо, чесън, сок от лайм и пресен кориандър… Едва ли има някой, който да...
Страстните почитателите на азиатската кухня, сред които сме и ние, добре познават предимствата на естествено ферментиралия...