Бургаски ябълков пай
Лора и Стоян
4. |
Изпрати
лично съобщение |
23.02.2020 Рецептата е добра.
Препоръчвам ви я.
|
3. |
Изпрати
лично съобщение |
19.01.2019 Току що ги направих с два вида сладко и станаха страхотни :)
|
2. |
Изпрати
лично съобщение |
06.02.2017 Мария, съгласно практиката ни, всички наши рецепти – и особено тези с тесто – се проверяват и се готвят по няколко пъти, преди да бъдат качени в сайта ни. Посочените количества на продуктите в рецептата са коректни.
|
1. |
Изпрати
лично съобщение |
27.01.2017 Рецептата не е точна. Мазнината е ужасно много. Направих ги и нищо не стана, тестото не втаса и плуваше в мазнина. Загубих си времето и продуктите. Моля, проверявайте рецептите преди да ги качите! Благодаря!
|
Костната маса представлява жива тъкан, която има свойството да се разрушава. Един от начините да се...
Храните с високо съдържание на захар определено са нездравословни, но са твърде вкусни, за да...
Всички почитатели на италианската кухня, сред които сме и ние, рано или късно застават пред...
Едва ли има човек, който да не може да разпознае чистия и свеж вкус на...
Световното първенство в Катар може и вече да е в историята, но футболните страсти и...