Домашни бишкоти
Лора и Стоян
6. |
Изпрати
лично съобщение |
31.12.2017 Много добре изглежда!
|
5. |
Изпрати
лично съобщение |
31.12.2017 Уникално беше!
|
4. |
Изпрати
лично съобщение |
28.04.2017 Уникално вкусен сладкиш, моето е с малка промяна - авокадо вместо масло.
|
3. |
Изпрати
лично съобщение |
21.05.2016 Стана много добре.Другия път мсиля по сочно да го направия.
|
2. |
Изпрати
лично съобщение |
06.09.2015 да
|
На 7-8 април 2024 Международната кулинарна асоциация JRE-Jeunes Restaurateurs отбеляза своя златен юбилей с грандиозно...
Какво е сутринта без уханието на току-що опържени филийки, топли банички, мекици, понички… Факт е,...
Кремообразно авокадо, чесън, сок от лайм и пресен кориандър… Едва ли има някой, който да...
Страстните почитателите на азиатската кухня, сред които сме и ние, добре познават предимствата на естествено ферментиралия...
Едва ли американската химичка Мишел Франкъл е подозирала, каква „буря“ ще предизвика с работата си...