Домашни бишкоти
Лора и Стоян
![]() |
за блата: 240 г брашно 250 г захар 125 г краве масло 40 г какао 100 мл вода 200 мл прясно мляко 2 яйца 1 ч. л. сода бикарбонат 1 ванилия 1 щипка сол | за заливката: 125 г краве масло 125 г пудра захар 30 г натурално какао 6 с. л. прясно мляко 1 ванилия 100 г шоколад (черен или по желание) |
6. |
Изпрати
лично съобщение |
31.12.2017 Много добре изглежда!
| ![]() |
5. |
Изпрати
лично съобщение |
31.12.2017 Уникално беше!
|
4. |
Изпрати
лично съобщение |
28.04.2017 Уникално вкусен сладкиш, моето е с малка промяна - авокадо вместо масло.
|
3. |
Изпрати
лично съобщение |
21.05.2016 Стана много добре.Другия път мсиля по сочно да го направия.
| ![]() |
2. |
Изпрати
лично съобщение |
06.09.2015 да
|
HAMBAR е името на новото място в София, където всички влюбени в добрата храна могат да...
Сиренето „Пармезан“ е един от продуктите, които колкото повече време отлежават, толкова по-скъпи стават. Италианците,...
Историята на великите кулинарни шедьоври е изпълнена с вкусни примери в подкрепа на факта, че...
„Черешките” в прясно състояние се използват дори за украса на десерти — някои от сортовете...
Още един вариант за представяне на нашите рецепти – това е новата ни рубрика „...