Лимонов пай с маскарпоне
Лора и Стоян
200 г шоколадови бисквити 40 г краве масло 500 г сирене „Маскарпоне“ 250 г течен шоколад 300 мл животинска сметана 1 ванилия 2 с. л. пудра захар 50 г черен шоколад |
|
9. |
Изпрати
лично съобщение |
09.01.2018 Много приятно и леко!
| ![]() |
8. |
Изпрати
лично съобщение |
17.11.2016 Крема стана много вкусен, за основа използвах бисквитки Орео, а отгоре сложих малко мармалад, който май дойде много сладък, но въпреки това чашите се изпразниха бързо.
| ![]() |
7. |
Изпрати
лично съобщение |
08.11.2016 каква животинска сметана ползвате
|
6. |
Изпрати
лично съобщение |
23.11.2015 Шоколадовата декорация я замених с шоколадови стърготини. Кремчето е много приятно, изяде се веднага :)
|
5. |
Изпрати
лично съобщение |
28.06.2015 Станаха страхотни :)
|
HAMBAR е името на новото място в София, където всички влюбени в добрата храна могат да...
Сиренето „Пармезан“ е един от продуктите, които колкото повече време отлежават, толкова по-скъпи стават. Италианците,...
Историята на великите кулинарни шедьоври е изпълнена с вкусни примери в подкрепа на факта, че...
„Черешките” в прясно състояние се използват дори за украса на десерти — някои от сортовете...
Още един вариант за представяне на нашите рецепти – това е новата ни рубрика „...