Домати с мус от сирена и грилована тиквичка
Лора и Стоян
3. |
Изпрати
лично съобщение |
11.07.2016 Вкусно е, добавих преди сервиране зехтин екстра върджин.
|
2. |
Изпрати
лично съобщение |
21.06.2016 Не беше точно това което очаквах като вкус, увеличих някой от продуктите и се получи .
|
1. |
Изпрати
лично съобщение |
13.06.2016 Обожавам хумус, а този от грах е много вкусен и си заслужава да се опита!
|
На 7-8 април 2024 Международната кулинарна асоциация JRE-Jeunes Restaurateurs отбеляза своя златен юбилей с грандиозно...
Какво е сутринта без уханието на току-що опържени филийки, топли банички, мекици, понички… Факт е,...
Кремообразно авокадо, чесън, сок от лайм и пресен кориандър… Едва ли има някой, който да...
Страстните почитателите на азиатската кухня, сред които сме и ние, добре познават предимствата на естествено ферментиралия...
Едва ли американската химичка Мишел Франкъл е подозирала, каква „буря“ ще предизвика с работата си...