Лозови сарми със зелени маслини
Лора и Стоян
![]() |
600 г обезкостено овнешко месо 200 г ориз лют червен пипер и сол на вкус 2-3 щипки кимион 1/2 ч. л. естрагон 1/2 ч. л. джинджифил 1 ч. л. джоджен 1 ч. л. сух копър 1 ч. л. смлян кориандър 1 скилидка чесън 60 г масло 300 г лук 2 кубчета пилешки бульон |
HAMBAR е името на новото място в София, където всички влюбени в добрата храна могат да...
Сиренето „Пармезан“ е един от продуктите, които колкото повече време отлежават, толкова по-скъпи стават. Италианците,...
Историята на великите кулинарни шедьоври е изпълнена с вкусни примери в подкрепа на факта, че...
„Черешките” в прясно състояние се използват дори за украса на десерти — някои от сортовете...
Още един вариант за представяне на нашите рецепти – това е новата ни рубрика „...