Панакота с шоколадов сос
Нашите кулинари
        
        






| 5. | Изпрати лично съобщение |  28.11.2017 Пухкави и вкусни. | 
| 4. | Изпрати лично съобщение |  18.11.2017 Станаха много пухкави, но с малко повече кисело мляко | 
| 3. | Изпрати лично съобщение | 09.02.2015 Прекрасни станаха, количеството кисело мляко дадено в рецептата е малко, аз сложих около 200 гр. повече.  | 
| 2. | Изпрати лично съобщение | 10.11.2014 Получиха се чудесно!
Няколко коментара:
- Количеството кисело мляко според рецептата беше малко, наложи се да добавя ощеоколо 100г.
- Препоръчвам да се загребва по-малко тесто, защото в противен случай бухтата е доста голяма и остава сурово тесто отвътре.
 | 
| 1. | Изпрати лично съобщение | 27.01.2014 Много вкусно е и със сироп от дюла. | 

Отскоро Лесафр България стартира предлагането на изцяло нов продукт, който ще промени начина, по който...

Bonduelle току-що представи нова вълнуваща продуктова линия Croustis – бургери и крокети от 100% ароматни...

Тази Коледа подарете внимание и истинско гурме преживяване за всички сетива с новите кутии на...

Умами, или петият вкус, олицетворява нежния и приятен послевкус, усилва вкусовите усещания и прави храната...

Планирането на бюджета при пазаруване може да бъде предизвикателство, но с правилните инструменти лесно може...