Итънска бъркотия
Лора и Стоян
7. |
Изпрати
лично съобщение |
05.03.2023 Перфектно
|
6. |
Изпрати
лично съобщение |
15.11.2017 Страхотна рецепта, предстои да я пробвам с животинска сметана, защото с растителната се получи като консистенция, но беше много сладка и се наложи да правя горчив шок. сос за баланс.
|
5. |
Изпрати
лично съобщение |
22.03.2016 Много се хареса на гостите
|
4. |
Изпрати
лично съобщение |
10.01.2016 Ето това е и моята Панакота :)
|
3. |
Изпрати
лично съобщение |
09.06.2015 Ето я и снимката :)
|
На 7-8 април 2024 Международната кулинарна асоциация JRE-Jeunes Restaurateurs отбеляза своя златен юбилей с грандиозно...
Какво е сутринта без уханието на току-що опържени филийки, топли банички, мекици, понички… Факт е,...
Кремообразно авокадо, чесън, сок от лайм и пресен кориандър… Едва ли има някой, който да...
Страстните почитателите на азиатската кухня, сред които сме и ние, добре познават предимствата на естествено ферментиралия...
Едва ли американската химичка Мишел Франкъл е подозирала, каква „буря“ ще предизвика с работата си...