Панакота с шоколадов сос
Нашите кулинари






| 5. |
Изпрати
лично съобщение |
![]() 28.11.2017 Пухкави и вкусни.
|
| 4. |
Изпрати
лично съобщение |
![]() 18.11.2017 Станаха много пухкави, но с малко повече кисело мляко
|
| 3. |
Изпрати
лично съобщение |
09.02.2015 Прекрасни станаха, количеството кисело мляко дадено в рецептата е малко, аз сложих около 200 гр. повече.
|
| 2. |
Изпрати
лично съобщение |
10.11.2014 Получиха се чудесно!
Няколко коментара:
- Количеството кисело мляко според рецептата беше малко, наложи се да добавя ощеоколо 100г.
- Препоръчвам да се загребва по-малко тесто, защото в противен случай бухтата е доста голяма и остава сурово тесто отвътре.
|
| 1. |
Изпрати
лично съобщение |
27.01.2014 Много вкусно е и със сироп от дюла.
|

Отскоро Лесафр България стартира предлагането на изцяло нов продукт, който ще промени начина, по който...

Bonduelle току-що представи нова вълнуваща продуктова линия Croustis – бургери и крокети от 100% ароматни...

Тази Коледа подарете внимание и истинско гурме преживяване за всички сетива с новите кутии на...

Умами, или петият вкус, олицетворява нежния и приятен послевкус, усилва вкусовите усещания и прави храната...

Планирането на бюджета при пазаруване може да бъде предизвикателство, но с правилните инструменти лесно може...