Панакота с шоколадов сос
Лора и Стоян
5. |
Изпрати
лично съобщение |
28.11.2017 Пухкави и вкусни.
|
4. |
Изпрати
лично съобщение |
18.11.2017 Станаха много пухкави, но с малко повече кисело мляко
|
3. |
Изпрати
лично съобщение |
09.02.2015 Прекрасни станаха, количеството кисело мляко дадено в рецептата е малко, аз сложих около 200 гр. повече.
|
2. |
Изпрати
лично съобщение |
10.11.2014 Получиха се чудесно!
Няколко коментара:
- Количеството кисело мляко според рецептата беше малко, наложи се да добавя ощеоколо 100г.
- Препоръчвам да се загребва по-малко тесто, защото в противен случай бухтата е доста голяма и остава сурово тесто отвътре.
|
1. |
Изпрати
лично съобщение |
27.01.2014 Много вкусно е и със сироп от дюла.
|
Какво е сутринта без уханието на току-що опържени филийки, топли банички, мекици, понички… Факт е,...
Кремообразно авокадо, чесън, сок от лайм и пресен кориандър… Едва ли има някой, който да...
Страстните почитателите на азиатската кухня, сред които сме и ние, добре познават предимствата на естествено ферментиралия...
Едва ли американската химичка Мишел Франкъл е подозирала, каква „буря“ ще предизвика с работата си...
В желанието си да осигуряват най-добрата и здравословна храна на децата родителите често прибягват до прясно...