Глазирани круши със сос "Сабайон"
Нашите кулинари





| 2. |
Изпрати
лично съобщение |
![]() 29.06.2015 Стана хубав , но маслото е малко и бисквитите не слепота както трябва. Според мен още 50 г масло ще са идеални.
|
| 1. |
Изпрати
лично съобщение |
30.11.-0001 количеството кисело мляко действително ли е половин супена лъжица? от опита ми досега ми се струва, че продуктите за крема са недостатъчни...
|

Отскоро Лесафр България стартира предлагането на изцяло нов продукт, който ще промени начина, по който...

Bonduelle току-що представи нова вълнуваща продуктова линия Croustis – бургери и крокети от 100% ароматни...

Тази Коледа подарете внимание и истинско гурме преживяване за всички сетива с новите кутии на...

Умами, или петият вкус, олицетворява нежния и приятен послевкус, усилва вкусовите усещания и прави храната...

Планирането на бюджета при пазаруване може да бъде предизвикателство, но с правилните инструменти лесно може...