Студена супа от леворда и репички
Лора и Стоян
1 глава лук 100 г бекон 1 с. л. брашно 600 мл рибен бульон 200 г пресни картофи (дребни) 300 мл прясно мляко 300 г филе от треска 200 г микс от морски дарове (замразен) 1 стрък мащерка 1 щипка пушен лют червен пипер 1/3 връзка магданоз сол и черен пипер на вкус |
Да, ние обичаме вкусната и добре приготвена храна. Това е всичко, което имаме да ви...
HAMBAR е името на новото място в София, където всички влюбени в добрата храна могат да...
Сиренето „Пармезан“ е един от продуктите, които колкото повече време отлежават, толкова по-скъпи стават. Италианците,...
Историята на великите кулинарни шедьоври е изпълнена с вкусни примери в подкрепа на факта, че...
„Черешките” в прясно състояние се използват дори за украса на десерти — някои от сортовете...