Чепеларски пататник

Дата: 12.01.2012
Източник: Orlin Tanev
ТИТЛА: Чирак
Чепеларски пататник
 
Необходими продукти:
5 картофа
2 яйца
300 г сирене
две супени лъжици джоджен
 

Начин на приготвяне:
1
Чепеларски пататник
Картофите се рендосват на едро добавят се двете яйца,сиренето,джоджена сместта се разбърква добре.


2
Чепеларски пататник
Тигана се намазва с маргарин за да не залепне пататника при изпичането.Трябва добре да се изравни пататника да е равномерно в тигана  за да се изпече еднакво навсякъде.


3
Чепеларски пататник
Пече се към 40 минути на слаб огън. След като се изпече от едната страна се обръща  и се пече и от другата за кратко. Може да се поднесе с настъргано сирене. Успех! :)


Подобни рецепти:
Коментари (5)
5.
Изпрати
лично съобщение

24.02.2017
стана супер предварително изцедих картофите сложих и стар лук съюо на едро нарязан
4.
Изпрати
лично съобщение

30.11.-0001
суров ли е картофа или сварен. Ако е суров трябва ли да се отцеди сока който си пускат картофите, преди да го омесим с другите съставки.
3.
Изпрати
лично съобщение

30.11.-0001
Да, къде се пече и колко грама са тези 5 картофа?
2.
Изпрати
лично съобщение

30.11.-0001
Това на котлон ли се пече или на фурна
1.
Изпрати
лично съобщение

30.11.-0001
изглежда прекрасно смятам да го пробвам
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


Elka Spiridonova коментира рецептата Крем супа
Elka Spiridonova коментира рецептата Ризото с праз
Меди публикува рецептата Солен царевичен кекс
Радост публикува рецептата Пилешки дробчета на фурна
Радост публикува рецептата Пилешка супа
Бон Апети коментира рецептата Пасти „Жербо“
Меди коментира рецептата Тирамису без яйца
ЛЮБОПИТНО
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail:
Списък на всички потребителиУсловия за ползванеРекламаЗа насКак да печелите точкиКарта на сайта