Чешки кюфтенца

Източник: Denitsa Petkova
ТИТЛА: Хоби готвач
Дата: 26.02.2016
Чешки кюфтенца
 
Необходими продукти:
900 г смляно свинско месо
1 голямо яйце
1 с. л. едрозърнеста горчица
1 скилидка чесън
1/4 ч. ч. магданоз
1 с. л. черен пипер
1 с. л. червен пипер
1 с. л. кимион
1/2 с. л. сол


Начин на приготвяне:
1
В голяма купа смесете наситнените чесън и магданоз, солта, кимиона, черния и червения пипер, горчицата и яйцето, и разбъркайте добре. Добавете месото и отново разбъркайте, докато подправките и каймата се смесят добре.
2
Гребнете със супена лъжица от сместа и с навлажнени ръце оформете кюфтенца.

3
Подредете ги в тава, върху хартия за печене, на разстояние едно от друго.
4
Печете около 20-25 минути в предварително загрята на 200 градуса фурна, докато кюфтенцата станат златистокафяви.
Подобни рецепти:
Коментари (0)
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


212 ДУШИ ОНЛАЙН
Карамел коментира рецептата Венециански бисквити
Трифонова се регистрира в сайта.
Бон Апети коментира рецептата Крем „Печено мляко”
Rosy коментира рецептата Гофрети
Rosy сготви Гофрети
Елица сготви Брауни
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail: