Свинско филе, варено в зелев сок

Дата: 26.02.2016
Източник: Бон Апети
Свинско филе, варено в зелев сок
 
Необходими продукти:
800 г свинско бонфиле
1,5 л зелев сок
4 скилидки чесън
1 ч. л. кимион
1-2 дафинови листа
1 ч. л. червен пипер
1 ч. л. черен пипер на зърна
1 ч. л. червен винен оцет
30 мл зехтин
сол на вкус
 

Начин на приготвяне:
1
Свинското бонфиле се почиства от ципите и се слага в тенджера, заедно с дафиновите листа и черния пипер.
2
Сипва се зелевият сок и месото се вари на слаб огън, до готовност – около 20 минути.
3
Оставя се да се охлади в течността, след което се нарязва.
4
Чесънът се стрива на паста с малко сол и се смесва с кимиона, червения пипер, оцета, зехтина и сол на вкус.
5
Месото се поднася студено, полято с ароматната смес.

Подобни рецепти:
Коментари (0)
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


116 ДУШИ ОНЛАЙН
Vasil Gerginski се регистрира в сайта.
Илкова коментира рецептата Бананова торта с лешници
Илкова коментира рецептата Хляб на балони
Vili Bakalska се регистрира в сайта.
Жан сготви Гирос
Mariyana Petrova коментира рецептата Пиле „Тандури“ на скара
Петя коментира рецептата Хрупкаво свинско на фурна
Красимир коментира рецептата Кашник
ЛЮБОПИТНО
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail:
Списък на всички потребителиУсловия за ползванеРекламаЗа насКак да печелите точкиКарта на сайта