Бисквитите се натрошават, смесват се със захарта и разтопеното масло. Към получената смес се слагат натрошените лешници. Тестото се разстила във форма. Пече се 6–8 минути на 180 градуса.
Двата вида крем сирене се разбиват със захарта, докато се получи гладка смес, добавят се яйцата, лимоновият сок и настърганата кора от лимона. Всичко се разбърква добре.
На 18-ти юни екипът на Лесафр България събра партньори, приятели и журналисти, за да отпразнуват...
На 7-8 април 2024 Международната кулинарна асоциация JRE-Jeunes Restaurateurs отбеляза своя златен юбилей с грандиозно...
Какво е сутринта без уханието на току-що опържени филийки, топли банички, мекици, понички… Факт е,...
Кремообразно авокадо, чесън, сок от лайм и пресен кориандър… Едва ли има някой, който да...
Страстните почитателите на азиатската кухня, сред които сме и ние, добре познават предимствата на естествено ферментиралия...