Чорба от зрял фасул по градинарски

Дата: 17.05.2005
Източник: Бон Апети

Зареждане на видео рецептата ...

 
Необходими продукти:
200 г зрял фасул
1 ч. л. червен пипер
2 ч. л. брашно
4-5 с. л. олио
10-15 листа девесил
1 клонка чубрица
4-5 клонки магданоз
1 глава лук
1 зелена чушка
1 червена чушка
2 домата
3 моркова
200 г печурки
1 1/2 ч. л. сол
 

Начин на приготвяне:
1
Чорба от зрял фасул по градинарскиФасулът се сварява в 1,2-1,5 л вода, като първо се залива с вряла вода, оставя се да изстине, водата се изхвърля и се вари в нова вода.
2
Чорба от зрял фасул по градинарски 2Лукът и морковът се наситняват и се изсипват в сварения боб. Ври под капак още 15 минути и се добавят нарязаните надребно чушки и домати. Посолява се.
3
Чорба от зрял фасул по градинарски 3Нарязаните на филийки гъби се запържват за 3-4 минути в предварително загрято олио. Подправя се със сол. Щом са готови, се поръсва брашното. Запържва се малко и се поръсва червеният пипер.
4
Чорба от зрял фасул по градинарски 4Наливат се 2-3 черпака от супата и се бърка, докато се получи каша. След това се излива в чорбата. Ароматизира се с чубрицата. Ври 15 минути под капак.
5
Чорба от зрял фасул по градинарски 5Накрая се подправя с наситнени магданоз и девесил. Ври 1 минута, клонката чубрица се изважда и чорбата се сервира в подходящи купички.
Подобни рецепти:
Коментари (0)
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


Nathalie Marcenkova коментира рецептата Свински кебап
Георгиев се регистрира в сайта.
моника се регистрира в сайта.
jamalka сготви Хачапури
Petya Zabunova коментира рецептата Тирамису
Анна коментира рецептата Бананов сладолед
Анна коментира рецептата Бананов пай
Анна коментира рецептата Кокоски
Анна сготви Кокоски
Анна коментира рецептата Шоколадово „Маскарпоне”
ani_borisowa коментира рецептата Хачапури
ЛЮБОПИТНО
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail:
Списък на всички потребителиУсловия за ползванеРекламаЗа насКак да печелите точкиКарта на сайта