Копривена чорба със сирене
Лора и Стоян
200 г зрял фасул 1 ч. л. червен пипер 2 ч. л. брашно 4-5 с. л. олио 10-15 листа девесил 1 клонка чубрица 4-5 клонки магданоз 1 глава лук 1 зелена чушка 1 червена чушка 2 домата 3 моркова 200 г печурки 1 1/2 ч. л. сол |
HAMBAR е името на новото място в София, където всички влюбени в добрата храна могат да...
Сиренето „Пармезан“ е един от продуктите, които колкото повече време отлежават, толкова по-скъпи стават. Италианците,...
Историята на великите кулинарни шедьоври е изпълнена с вкусни примери в подкрепа на факта, че...
„Черешките” в прясно състояние се използват дори за украса на десерти — някои от сортовете...
Още един вариант за представяне на нашите рецепти – това е новата ни рубрика „...