Дип от патладжан

Вкусна разядка
Източник: vesel@
ТИТЛА: Чирак
Дата: 07.10.2016
Дип от патладжан
 
Необходими продукти:
3 патладжана
3 с. л. майонеза
1 шепа орехи
1 скилидка чесън
сол


Начин на приготвяне:
1
Патладжаните се подреждат в тава и се пекат във фурна.
2
След това се обелват и се пасират в купа.
3
Посоляват се.
4
Добавят се пресованият чесън, счуканите орехи и майонезата, и се разбърква.
5
Дипът се оставя в хладилник за около час, за да се охлади.
Подобни рецепти:
Коментари (0)
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


104 ДУШИ ОНЛАЙН
T. T. коментира рецептата Мус от тиква с орехово тофе
AniIvanova се регистрира в сайта.
milenka коментира рецептата Френски багети
Николай се регистрира в сайта.
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail: