Домашен течен шоколад (Ваня)

Дата: 27.10.2014
ТИТЛА: Чирак
Домашен течен  шоколад (Ваня)
 
Необходими продукти:
1 пакет сухо мляко
2 пакетчета масло
500 г захар
70 г какао
 

Начин на приготвяне:
1
В тенджера се наливат 200 мл вода и се сипва захарта.
2
След като кипне, се оставя да ври още 4 минути.
3
Сваля се от огъня, слагат се двете пакетчета масло и се бърка, докато маслото се разтопи.
4
Сухото мляко се пресява, смесва се с какаото и се разбъркват добре.
5
Течните и сухите съставки се смесват и се бърка, до получаването на еднородна маса.

6
След това се остава да се охлади.
Подобни рецепти:
Коментари (0)
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


227 ДУШИ ОНЛАЙН
М. Томова коментира рецептата Питки със сирене
Yildiz Genchay се регистрира в сайта.
G. коментира рецептата Яхния от зелен фасул
Irena Petrova се регистрира в сайта.
ЛЮБОПИТНО
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail:
Списък на всички потребителиУсловия за ползванеРекламаЗа насКак да печелите точкиКарта на сайта