Солена торта в мексикански стил
Лора и Стоян
|
1 кубче прясна мая 500 мл вода (+ 150 мл за маята) 1 с. л. сол (+ 1 щипка за маята) 3 с. л. захар (+ 1 щипка за маята) 100 мл олио 1 кг брашно краве масло за намазване |
3. |
Изпрати
лично съобщение |
20.02.2018 За първи път правя питка! Стана много хубава :) Благодаря !
| ![]() |
2. |
Изпрати
лично съобщение |
08.07.2017 Благодаря!
|
1. |
Изпрати
лично съобщение |
08.07.2017 Много хубава питка,браво!
|
Да, ние обичаме вкусната и добре приготвена храна. Това е всичко, което имаме да ви...
HAMBAR е името на новото място в София, където всички влюбени в добрата храна могат да...
Сиренето „Пармезан“ е един от продуктите, които колкото повече време отлежават, толкова по-скъпи стават. Италианците,...
Историята на великите кулинарни шедьоври е изпълнена с вкусни примери в подкрепа на факта, че...
„Черешките” в прясно състояние се използват дори за украса на десерти — някои от сортовете...