Катмер

Дата: 05.07.2017
Източник: Бон Апети

Зареждане на видео рецептата ...

 
Необходими продукти:
4 фини точени кори
100 г сирене „Маскарпоне“
60 г шамфъстъци
50 г краве масло
30 г кафява захар (+ за поръсване)
мед за сервиране
 

Начин на приготвяне:
1
КатмерМаслото се разтопява.
2
Катмер 2Две кори се мажат с масло и се поставят една върху друга.
3
Катмер 3Върху тях се разпределя маскарпонето, като в краищата се оставят по 2 см непокрити. Поръсват се със захарта и част от наситнените шамфъстъци, а останалите се заделят за декорация.
4
Катмер 4Покрива се с другите 2 кори, също намазани с масло. Краищата на корите се подгъват навътре.
5
Катмер 5Баницата се прехвърля в тава с незалепващо покритие. Поръсва се със захар. Пече се в загрята на 220 градуса фурна, с вентилатор, за около 7 минути – до златисто.
6
Катмер 6Нарязва се на квадрати и се поръсва със заделените шамфъстъци. Сервира се с мед.
Подобни рецепти:
Коментари (0)
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


148 ДУШИ ОНЛАЙН
Mariq Atanasova коментира рецептата Яхния от патладжани
Galina Valentinova публикува рецептата Салата от карфиол
Слав публикува рецептата Ванилови палачинки
Слав публикува рецептата Гъбена крем супа с картофи
Gabriela Komitova се регистрира в сайта.
Kemale Hesenova се регистрира в сайта.
ЛЮБОПИТНО
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail:
Списък на всички потребителиУсловия за ползванеРекламаЗа насКак да печелите точкиКарта на сайта