Тарт „Рататуй“
Лора и Стоян
3. |
Изпрати
лично съобщение |
![]() 14.04.2021 Никак не са лоши тези хлебчета. Нещо различно са. Въпреки това очаквах повече вкус от тази рецепта и да станат по-мекички.
|
2. |
Изпрати
лично съобщение |
19.07.2017 Мекички и вкусни, с хрупкави семки.
|
1. |
Изпрати
лично съобщение |
05.07.2017 Супер хлебчета! Аз ги направих с вода вместо мляко и ги намазах със зехтин, тъй като синът ми има алергии. И така се получиха много добре.
|
Всяка година, наближат ли пости, започваме да даваме идеи за по-интересни рецепти на всички вас,...
Канелата е една от най-често използваните подправки през цялата година, но най-вече през студените месеци....
Знаете, че обичаме да надникваме в кухните на известните личности, водени най-вече от кулинарно любопитство. Поредната...
С уникалното си присъствие в кулинарното шоу Hell's Kitchen, успешна верига ресторанти и завидно състояние...
Вероятно познавате много хора (може би и вие сте сред тях), които съхраняват лимони в...