Тарт „Рататуй“
Лора и Стоян
3. |
Изпрати
лично съобщение |
14.04.2021 Никак не са лоши тези хлебчета. Нещо различно са. Въпреки това очаквах повече вкус от тази рецепта и да станат по-мекички.
|
2. |
Изпрати
лично съобщение |
19.07.2017 Мекички и вкусни, с хрупкави семки.
|
1. |
Изпрати
лично съобщение |
05.07.2017 Супер хлебчета! Аз ги направих с вода вместо мляко и ги намазах със зехтин, тъй като синът ми има алергии. И така се получиха много добре.
|
На 18-ти юни екипът на Лесафр България събра партньори, приятели и журналисти, за да отпразнуват...
На 7-8 април 2024 Международната кулинарна асоциация JRE-Jeunes Restaurateurs отбеляза своя златен юбилей с грандиозно...
Какво е сутринта без уханието на току-що опържени филийки, топли банички, мекици, понички… Факт е,...
Кремообразно авокадо, чесън, сок от лайм и пресен кориандър… Едва ли има някой, който да...
Страстните почитателите на азиатската кухня, сред които сме и ние, добре познават предимствата на естествено ферментиралия...