Домашна питка с мая
Лора и Стоян
2. |
Изпрати
лично съобщение |
20.07.2017 Когато видях тази рецепта просто нямах търпение да я приготвя, защото съдържа всички мои любими зеленчуци. Наистина се получи много вкусно, но съм съгласна със ЗВЕЗДИЦА че отнема повече от два часа да се приготви. Блата според мен е напълно излишен, защото зеленчуците и доматения сос го напояват и няма тази приятна хрупкавост на масленото тесто. В бъдеще ще приготвям рецептата без блата. Хареса ми идеята да се добави яйце и сирене върху пая.
Една малка забележка: забелязах че в списъка с продуктите за тестото липсва 30 мл. вода.
|
1. |
Изпрати
лично съобщение |
13.07.2017 Според мен тази рецепта е излишно усложнена. Не допускам, че някой ще приготвя ронливо тесто, че и омлет накрая за едно зеленчуково ястие.))) Ще са необходими повече от два часа за приготвянето й. Всяка домакиня разполага само с две ръце.))) Аз лично предпочитам класическата рецепта от 25.08.2014. Изпитана е няколкократно от мен и винаги с отличен резултат.)))
|
На 18-ти юни екипът на Лесафр България събра партньори, приятели и журналисти, за да отпразнуват...
На 7-8 април 2024 Международната кулинарна асоциация JRE-Jeunes Restaurateurs отбеляза своя златен юбилей с грандиозно...
Какво е сутринта без уханието на току-що опържени филийки, топли банички, мекици, понички… Факт е,...
Кремообразно авокадо, чесън, сок от лайм и пресен кориандър… Едва ли има някой, който да...
Страстните почитателите на азиатската кухня, сред които сме и ние, добре познават предимствата на естествено ферментиралия...