Баница с локум и орехи
Лора и Стоян
8 бр. пшенични тортили (26 см) 400 г червен боб от консерва 400 г заквасена сметана 300 г сирене „Чедър“ 300 г пилешко филе 175 г крем сирене 50 г чушки „Халапеньо“ (от буркан, нарязани) 50 г царевица от консерва 60 мл зехтин (+ за намазване) 2 скилидки чесън 1 връзка кориандър 1 белен домат 1 глава лук 1 ч. л. кимион на зърна сол и черен пипер на вкус | за гуакамолето: 2 бр. авокадо 2 стръка кориандър 1 скилидка чесън 1/2 малка глава червен лук 1 лайм сол на вкус | за гарниране: 50 г заквасена сметана 50 г чери домати 4 стръка кориандър |
2. |
Изпрати
лично съобщение |
14.04.2020 Много вкусно и бързо:)
| ![]() |
1. |
Изпрати
лично съобщение |
08.06.2019 Разкошотия!
|
HAMBAR е името на новото място в София, където всички влюбени в добрата храна могат да...
Сиренето „Пармезан“ е един от продуктите, които колкото повече време отлежават, толкова по-скъпи стават. Италианците,...
Историята на великите кулинарни шедьоври е изпълнена с вкусни примери в подкрепа на факта, че...
„Черешките” в прясно състояние се използват дори за украса на десерти — някои от сортовете...
Още един вариант за представяне на нашите рецепти – това е новата ни рубрика „...