Сандвич с риба
Лора и Стоян
6. |
Изпрати
лично съобщение |
26.10.2015 Алекс, подправката може да се съхранява поне 2 седмици в хладиник. Ние бихме препоръчали да се замрази във формички за лед.
|
5. |
Изпрати
лично съобщение |
14.10.2015 Колко време може да се съхранява в халдилника ?
|
4. |
Изпрати
лично съобщение |
25.08.2015 Страхотна подправка!
Винаги имам такава в хладилника!
Но не слагам сушени домати.
|
3. |
Изпрати
лично съобщение |
20.08.2015 Ве6ерка, благодаря :)
Но въпреки всичко ми се струва, че е повече. По този начин може да се сложи много малко от подправката.
|
2. |
Изпрати
лично съобщение |
18.08.2015 Амада, привет!:) Солта не е много, защото тя \"държи\" подправката, която не е стерилизирана. Без сол тя няма да е трайна! Вече когато готвиш с нея не слагай в манджата друга сол. Не използвай тази подправка, ако в яденето си сложила например готова кайма (от пакетчета), защото там също има предостатъчно сол.
|
На 7-8 април 2024 Международната кулинарна асоциация JRE-Jeunes Restaurateurs отбеляза своя златен юбилей с грандиозно...
Какво е сутринта без уханието на току-що опържени филийки, топли банички, мекици, понички… Факт е,...
Кремообразно авокадо, чесън, сок от лайм и пресен кориандър… Едва ли има някой, който да...
Страстните почитателите на азиатската кухня, сред които сме и ние, добре познават предимствата на естествено ферментиралия...
Едва ли американската химичка Мишел Франкъл е подозирала, каква „буря“ ще предизвика с работата си...