Домашни бонбони

Дата: 13.11.2015
ТИТЛА: Чирак
Домашни бонбони
 
Необходими продукти:
черен шоколад
млечен шоколад
бял шоколад
ядки по избор
 

Начин на приготвяне:
1
Шоколада се разтопява на водна баня. Изсипва се в силиконови форми за бонбони и във всеки бонбон се поставят ядки по избор. Оставят се да стегнат в хладилник за около 30 минути и след това се сервират.
Подобни рецепти:
Коментари (3)
3.
Изпрати
лично съобщение

23.04.2017
Много трудно е качването на снимки тук,но успях да кача тази дано се виждат зайчетата и пилетата......
2.
Изпрати
лично съобщение

23.04.2017
Ето и моите великденски зайчета и пилета..
1.
Изпрати
лично съобщение

09.04.2017
Моите бонбони са зайчета и яйчица, типично великденски!!!!
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


185 ДУШИ ОНЛАЙН
Даниел Банчев коментира рецептата Бяла пилешка супа
Plamena Valyanova коментира рецептата Чийзкейк „Шварцвалд“
Жени се регистрира в сайта.
Anton Antonov се регистрира в сайта.
Maria Trencheva се регистрира в сайта.
Ivan Georgiev се регистрира в сайта.
ЛЮБОПИТНО
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail:
Списък на всички потребителиУсловия за ползванеРекламаЗа насКак да печелите точкиКарта на сайта