Кокосов шейк с чиа
Нашите кулинари





| 1. |
Изпрати
лично съобщение |
01.12.2013 Направих си кълнове от лимец, които станаха страхотни. Преди се бях опитвала, но неуспешно. Предполагам, че в тенджерата на тъмно и топло няма как да не станат. Ако някой е решил да си купува специален уред за покълване, да изпробва този начин преди да реши да дава пари за нещо, което е толкова лесно и достъпно в домашни условия!
|

Отскоро Лесафр България стартира предлагането на изцяло нов продукт, който ще промени начина, по който...

Bonduelle току-що представи нова вълнуваща продуктова линия Croustis – бургери и крокети от 100% ароматни...

Тази Коледа подарете внимание и истинско гурме преживяване за всички сетива с новите кутии на...

Умами, или петият вкус, олицетворява нежния и приятен послевкус, усилва вкусовите усещания и прави храната...

Планирането на бюджета при пазаруване може да бъде предизвикателство, но с правилните инструменти лесно може...