Карамелена торта с бял шоколад и пияни малини
Нашите кулинари





| 2. |
Изпрати
лично съобщение |
26.10.2015 Любомира, тази рецепта не е наша и не сме я приготвяли, но все пак бихме препоръчали, преди да прибереш двата вида тесто в хладилника, да добавиш 1-2 с. л. прясно мляко към тестото с какаото.
|
| 1. |
Изпрати
лично съобщение |
19.10.2015 Здравейте, пробвах да направя тез сладки но не се получи. Защо като започнах да разточвам кафявата топка тя се разпадна?
|

Отскоро Лесафр България стартира предлагането на изцяло нов продукт, който ще промени начина, по който...

Bonduelle току-що представи нова вълнуваща продуктова линия Croustis – бургери и крокети от 100% ароматни...

Тази Коледа подарете внимание и истинско гурме преживяване за всички сетива с новите кутии на...

Умами, или петият вкус, олицетворява нежния и приятен послевкус, усилва вкусовите усещания и прави храната...

Планирането на бюджета при пазаруване може да бъде предизвикателство, но с правилните инструменти лесно може...