Дробчета по селски

Източник: Бон Апети
Дата: 22.02.2008

Зареждане на видео рецептата ...

 
Необходими продукти:
500 г пилешки дробчета
4-5 печени чушки
3-4 стерилизирани домата
4-5 стръка магданоз
1 глава лук
1 ч. л. червен пипер
1 ч. л. чубрица
черен пипер и сол на вкус


Начин на приготвяне:
1
Дробчета по селски
Дробчетата се подсушават с помощта на салфетка, овкусяват се със сол и черен пипер и се овалват в брашно.
2
Дробчета по селски 2
Пържат се около 2 минути от всяка страна в сгорещено олио, след което се отцеждат от излишната мазнина върху салфетка.
3
Дробчета по селски 3
Лукът се нарязва наедро и се запържва до златисто в част от използваната за дробчетата мазнина във втори тиган.
4
Дробчета по селски 4
Поръсва се с червен пипер, добавят се нарязаните наедро печени чушки и се разбърква.
5
Дробчета по селски 5
Подправя се със сол, черен пипер и чубрица.
6
Дробчета по селски 6
Доматите се нарязват наситно и се сипват в тигана заедно с отцедените дробчета.
7
Дробчета по селски 7
Ястието се задушава около минута, след което се сервира поръсено с наситнения магданоз.
Подобни рецепти:
Коментари (7)
7.
Изпрати
лично съобщение

17.08.2019
Бързо,лесно и вкусно .
6.
Изпрати
лично съобщение

01.10.2017
Вкуусноо
5.
Изпрати
лично съобщение

27.10.2016
Досега,като съм готвела дробчета,нещо все не ми се получаваха,Случайно открих тази рецепта,е чушки не сложих ,защото нямах,но се получи чудесно.Това ще е моята рецепта за дробчета,Благодаря ви,
4.
Изпрати
лично съобщение

12.04.2016
Запекох чушките и лука на скара. Стана много вкусно.
3.
Изпрати
лично съобщение

30.03.2016
Много добре!
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


Белчева се регистрира в сайта.
milenka коментира рецептата Ципура в пергамент
raq01 се регистрира в сайта.
Kristin Genkova се регистрира в сайта.
swenstyle коментира рецептата Домашен тарама хайвер
swenstyle се регистрира в сайта.
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail: