Орехови звезди
Лора и Стоян
300 г брашно 1/2 ч. л. сол 1 ч. л. сух джинджифил 1 ч. л. канела 1 щипка индийско орехче 1 щипка карамфил 80 г краве масло 100 г захар 100 г меласа 1 яйце | за глазурата: 125 г пудра захар 1-2 с. л. сок от лимон |
10. |
Изпрати
лично съобщение |
31.12.2014 Страхотни са за коледно-новогодишната украса. Слагам ги сред борови връхчета - все едно къщичките са в гората. Не печете повече от 5 минути. По принцип не бих ги направил пак, защото не е лесно.
|
9. |
Изпрати
лично съобщение |
28.04.2014 Беше 1 от най-трудните неща, които съм правила.. глазурата не ми се получи, нито тестото, но някакси ги сглобих и ги поднесох със сутрешното кафе на Коледа. Не ставаха за хапване, но на вид бяха супер. Тази коледа дано се получат :)
|
8. |
Изпрати
лично съобщение |
02.02.2014 яко
|
7. |
Изпрати
лично съобщение |
25.12.2013 Прекрасни и много вкусни!
|
6. |
Изпрати
лично съобщение |
03.12.2014 Елион, меласата може да се замени с обикновена захар, но разбъркана с вода в съотношение 3:1. Може да се замени също така и с мед.
|
Декември е, Коледа наближава, а ние вече усещаме истинския дух на празника, който толкова много...
Още един вариант за представяне на нашите рецепти – това е новата ни рубрика „...
Есента е тук! Нека се насладим на нейните вкусове и аромати заедно с Лора и...
Kaufland България представи първата си национална собствена линия продукти „Брей!“ от изцяло български производители На пазара...
5 причини Kikkoman да е част от кампанията #ВкусноВкъщи 1. #ОстаниВкъщи Разбира се, че на първо...