Сос за спагети без кайма
Лора и Стоян
4. |
Изпрати
лично съобщение |
![]() 26.08.2018 Вкусно!:)
|
3. |
Изпрати
лично съобщение |
01.09.2017 Камелия, този джинджифил вече е пуснал ароматите си във водата, поради което вече не е толкова ароматен и по-скоро е почти безвкусен. Затова и не препоръчваме да се използва отново, тъй като няма да допринесе съществено за обогатяване вкуса на друго ястие. Но все пак, ако желаеш, може да го накълцаш и да го добавиш към сладка или десерти - кексове, кремове.
|
2. |
Изпрати
лично съобщение |
24.08.2017 Чудесна рецепта и много полезна! А какво ще предложите да правим с отделените от течността филийки джинджифил? Аз не обичам да изхвърлям и искам да им намеря приложение.
|
1. |
Изпрати
лично съобщение |
26.06.2016 Много свежа и разхлаждаща в летните горещини. Благодаря за рецептата.
|
Включи се в нашата игра, в която имаш шанс да спечелиш една от тези страхотни награди...
Великден наближава, а заедно с празника се появява и онзи изконен въпрос, който „забавлява“ всяка...
Световното първенство в Катар може и вече да е в историята, но футболните страсти и...
Започнахте ли с планирането на празничната трапеза? Вече можем да сме ви от помощ, не само с...
Знаем, че двама от представителите на голямото и задружно семейство Бекъм, проявяват нескрит интерес към...