Сос за спагети без кайма
Лора и Стоян
4. |
Изпрати
лично съобщение |
![]() 26.08.2018 Вкусно!:)
|
3. |
Изпрати
лично съобщение |
01.09.2017 Камелия, този джинджифил вече е пуснал ароматите си във водата, поради което вече не е толкова ароматен и по-скоро е почти безвкусен. Затова и не препоръчваме да се използва отново, тъй като няма да допринесе съществено за обогатяване вкуса на друго ястие. Но все пак, ако желаеш, може да го накълцаш и да го добавиш към сладка или десерти - кексове, кремове.
|
2. |
Изпрати
лично съобщение |
24.08.2017 Чудесна рецепта и много полезна! А какво ще предложите да правим с отделените от течността филийки джинджифил? Аз не обичам да изхвърлям и искам да им намеря приложение.
|
1. |
Изпрати
лично съобщение |
26.06.2016 Много свежа и разхлаждаща в летните горещини. Благодаря за рецептата.
|
Чаша чешмяна вода с кафето в заведение е въпрос на гостоприемство в Европа. У нас...
Много е приятно да се правят летните селекции с вина. Не защото не обичаме зимните...
Да видим Кейт Мидълтън в кухнята, улисана в приготвянето на сладки печива, е събитие, което...
Пълнените гъби са перфектно предястие за гости. Хем са лесни за приготвяне, хем можем да развихрим фантазията...
Толкова сме свикнали морковите да са оранжеви на цвят, че почти не бихме могли да...