Джумури

Дата: 05.09.2005
Източник: Бон Апети

Зареждане на видео рецептата ...

 
Необходими продукти:
700 г скълцано пилешко месо
150 г бекон
150 г кашкавал
1 с. л. универсална подправка
1/2 ч. л. чесън на прах
червен лют пипер
черен пипер
няколко броя було за завиване
 

Начин на приготвяне:
1
ДжумуриМесото се накълцва наедро, докато стане на кайма. Беконът и кашкавалът се нарязват на малки кубчета.
2
Джумури 2
Каймата се овкусява с лют червен пипер, чесън, черен пипер и универсална подправка. Добавят се кашкавалът и беконът и се омесва добре.


3
Джумури 3Във всяко було се слага от каймата, увива се добре и се изпича на скара.

Подобни рецепти:
Коментари (0)
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


ivka публикува рецептата Домашно приготвена пица
Красито Петрова се регистрира в сайта.
Мария публикува рецептата Ябълков сладкиш „Роза“
Megy Dobreva се регистрира в сайта.
Албена Тодорова публикува рецептата Бисквитена торта
Албена Тодорова публикува рецептата Кокосови бонбони
Кристина Димитрова публикува рецептата Хляб
Албена Тодорова публикува рецептата Плодова салата
Jorj Lubenov коментира рецептата Салата „Лионез“
Антония коментира рецептата Печен карфиол
ЛЮБОПИТНО
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail:
Списък на всички потребителиУсловия за ползванеРекламаЗа насКак да печелите точкиКарта на сайта