Ризото с пресни домати
Лора и Стоян
![]() |
100 г филе от калкан 5-6 печурки 4-5 маслини 1 глава лук 1 морков 7-8 стръка девесил 5-6 зърна бял пипер 1 к. ч. рибен бульон (зеленчуков) 1/2 к. ч. зехтин |
HAMBAR е името на новото място в София, където всички влюбени в добрата храна могат да...
Сиренето „Пармезан“ е един от продуктите, които колкото повече време отлежават, толкова по-скъпи стават. Италианците,...
Историята на великите кулинарни шедьоври е изпълнена с вкусни примери в подкрепа на факта, че...
„Черешките” в прясно състояние се използват дори за украса на десерти — някои от сортовете...
Още един вариант за представяне на нашите рецепти – това е новата ни рубрика „...