Рулцата на Тони
Лора и Стоян
600 г калкан олио за пържене черен пипер и сол на вкус 1 ч. л. мащерка 4-5 стръка копър 4-5 стръка девесил 2 парченца топено сирене 2 глави лук 2 моркова 3-4 картофа 4 скилидки чесън 50 г краве масло 200 мл бяло вино брашно за овалване |
HAMBAR е името на новото място в София, където всички влюбени в добрата храна могат да...
Сиренето „Пармезан“ е един от продуктите, които колкото повече време отлежават, толкова по-скъпи стават. Италианците,...
Историята на великите кулинарни шедьоври е изпълнена с вкусни примери в подкрепа на факта, че...
„Черешките” в прясно състояние се използват дори за украса на десерти — някои от сортовете...
Още един вариант за представяне на нашите рецепти – това е новата ни рубрика „...