Стек "Тихуана"

Дата: 12.09.2005
Източник: Бон Апети

Зареждане на видео рецептата ...

 
Необходими продукти:
1 1/2 кг свински котлет
1 с. л. микс от черен, розов, бял и зелен пипер
2 с. л. оцет
2 с. л. сос "Уорчестър"
3-4 с. л. соев сос
4-5 с. л. олио
2 с. л. каперси
2 скилидки чесън
5 люти чушки
200 г бекон на ивици
1-2 щипки сол
 

Начин на приготвяне:
1
Стек Месото се обезкостява и се нарязва на филии с дебелина 2 пръста. На всяка се прави разрез и се посолява. Пиперът се стрива и се смесва със соев сос, сос "Уорчестър", олио, оцет и сол. Котлетите се оставят да отлежат в маринатата.
2
Стек Чушките се изпичат, обелват се и се почистват от семето. След това се нарязват наситно заедно с чесъна и каперсите. Смесват се добре.
3
Стек Плънката се разпределя в разрезите на котлетите, след което се правят по няколко леки разреза от горната и долната им страна.
4
Стек Пълнените котлети се увиват отстрани с бекон, който се задържа с помощта на клечки за зъби. Пекат се на плоча, тиган или барбекю и се сервират.
Подобни рецепти:
Коментари (0)
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


Vasil Gerginski се регистрира в сайта.
Илкова коментира рецептата Бананова торта с лешници
Илкова коментира рецептата Хляб на балони
Vili Bakalska се регистрира в сайта.
Жан сготви Гирос
Mariyana Petrova коментира рецептата Пиле „Тандури“ на скара
Петя коментира рецептата Хрупкаво свинско на фурна
Красимир коментира рецептата Кашник
ЛЮБОПИТНО
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail:
Списък на всички потребителиУсловия за ползванеРекламаЗа насКак да печелите точкиКарта на сайта