Каша от броколи и гъби
Лора и Стоян
250 г ориз 1 ч. л. червен пипер 7-8 с. л. олио 6-7 стръка магданоз 1 кубче зеленчуков бульон 2 скилидки чесън 1 глава лук 4 домата 200 г сирене 1/2 ч. л. смлян кимион |
HAMBAR е името на новото място в София, където всички влюбени в добрата храна могат да...
Сиренето „Пармезан“ е един от продуктите, които колкото повече време отлежават, толкова по-скъпи стават. Италианците,...
Историята на великите кулинарни шедьоври е изпълнена с вкусни примери в подкрепа на факта, че...
„Черешките” в прясно състояние се използват дори за украса на десерти — някои от сортовете...
Още един вариант за представяне на нашите рецепти – това е новата ни рубрика „...