Овесен пилаф с гъби
Лора и Стоян
![]() |
10-12 листа кисело зеле 4 с. л. олио 1/2 ч. ч. вода 1/2 ч. ч. зелев сок 1/2 ч. л. сол 1 ч. л. чубрица 1 ч. л. червен пипер 5 с. л. олио 2-3 стръка магданоз 1 стрък целина 1 1/2 глава лук 200-250 г стерилизирани домати 1 ч. ч. бисерен ориз 1/2 ч. л. червен пипер |
1. |
Изпрати
лично съобщение |
27.10.2016 тези са ми любими!
|
Този Великден ще бъде по-вкусен, ароматен и здравословен, защото Лора и Стоян ще ни разкрият...
Да, ние обичаме вкусната и добре приготвена храна. Това е всичко, което имаме да ви...
HAMBAR е името на новото място в София, където всички влюбени в добрата храна могат да...
Сиренето „Пармезан“ е един от продуктите, които колкото повече време отлежават, толкова по-скъпи стават. Италианците,...
Историята на великите кулинарни шедьоври е изпълнена с вкусни примери в подкрепа на факта, че...