Креолски мъфини
Нашите кулинари
        
        






| 6. | Изпрати лично съобщение | 19.05.2014 Много сполучлива рецепта за ценители! | 
| 5. | Изпрати лично съобщение | 13.01.2014 Много хубави хлебчета. | 
| 4. | Изпрати лично съобщение | 30.11.-0001 За да се надигне леко, трябва добре да втаса. Но идеята тук е да има хрупкава кора, а не да бухне като погача :) Успех в месенето! | 
| 3. | Изпрати лично съобщение | 30.11.-0001 Аз предварително сложих мляко повече,така както беше записано в рецептата,от брашното дори ми остана,защото иначе щеше да е прекалено твърдо,за солта сте прави,но въпреки всичко моят хляб беше като една коричка,докато вашия е дори надигнат.Купих си нова мая и ще го пробвам отново.!:) | 
| 2. | Изпрати лично съобщение | 30.11.-0001 Тестото тук наистина е по-твърдо, но можете да увеличите количеството на млякото със 70-100 мл и да добавите сол по ваш вкус - 1 ч. л. ще е достатъчна, все пак не е добре хлябът да е много солен.  | 

Отскоро Лесафр България стартира предлагането на изцяло нов продукт, който ще промени начина, по който...

Bonduelle току-що представи нова вълнуваща продуктова линия Croustis – бургери и крокети от 100% ароматни...

Тази Коледа подарете внимание и истинско гурме преживяване за всички сетива с новите кутии на...

Умами, или петият вкус, олицетворява нежния и приятен послевкус, усилва вкусовите усещания и прави храната...

Планирането на бюджета при пазаруване може да бъде предизвикателство, но с правилните инструменти лесно може...