Емпанади с пастет от пилешки дроб

Дата: 03.08.2017
Източник: Бон Апети

Зареждане на видео рецептата ...

 
Необходими продукти:
1 пакет бутертесто (400 г)
360 г пастет с пилешки дроб Compass
100 г зелени маслини (без костилки)
50 г сушени домати
2 стръка мащерка
1/4 връзка магданоз
2 твърдо сварени яйца
1 яйце (за намазване)
 
Бон Апети препоръчва:

Начин на приготвяне:
1
Емпанади с пастет от пилешки дробМаслините се нарязват на шайби, а сушените домати се наситняват.

2
Емпанади с пастет от пилешки дроб 2Сварените яйца се обелват и се нарязват на кубчета.
3
Емпанади с пастет от пилешки дроб 3Мащерката и магданозът се наситняват.
4
Емпанади с пастет от пилешки дроб 4В купа се смесват яйцата, маслините, сушените домати и пастетът.
5
Емпанади с пастет от пилешки дроб 5Добавят се наситнените билки и се разбърква.
6
Емпанади с пастет от пилешки дроб 6Тестото се разточва леко върху набрашнен плот.
7
Емпанади с пастет от пилешки дроб 7С помощта на ринг се изрязват 18 кръга.
8
Емпанади с пастет от пилешки дроб 8По ръба се намазват с яйце, разбито с малко вода.
9
Емпанади с пастет от пилешки дроб 9В средата на всеки кръг се слага от плънката.
10
Емпанади с пастет от пилешки дроб 10Прегъват се през средата, за да се получи полумесец.
11
Емпанади с пастет от пилешки дроб 11Краищата се притискат с вилица, за да се затворят добре емпанадите.
12
Емпанади с пастет от пилешки дроб 12Намазват се с останалата част от разбитото яйце.
13
Емпанади с пастет от пилешки дроб 13Пекат се 20 минути в загрята на 180 градуса фурна, с вентилатор.
Подобни рецепти:
Коментари (0)
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


221 ДУШИ ОНЛАЙН
Elka Spiridonova коментира рецептата Крем супа
Elka Spiridonova коментира рецептата Ризото с праз
Меди публикува рецептата Солен царевичен кекс
Радост публикува рецептата Пилешки дробчета на фурна
Радост публикува рецептата Пилешка супа
Бон Апети коментира рецептата Пасти „Жербо“
Меди коментира рецептата Тирамису без яйца
Анна коментира рецептата Сконс със сирене
ЛЮБОПИТНО
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail:
Списък на всички потребителиУсловия за ползванеРекламаЗа насКак да печелите точкиКарта на сайта