Бан ми (виетнамска багета)
Лора и Стоян
450 г кисело мляко 250 г царевично брашно 120 г краве масло 2 яйца 2 червени домата 2 стръка мащерка 1 ч. л. бакпулвер 1 ч. л. захар 1/2 ч. л. сода 1/4 ч. л. сол |
Да, ние обичаме вкусната и добре приготвена храна. Това е всичко, което имаме да ви...
HAMBAR е името на новото място в София, където всички влюбени в добрата храна могат да...
Сиренето „Пармезан“ е един от продуктите, които колкото повече време отлежават, толкова по-скъпи стават. Италианците,...
Историята на великите кулинарни шедьоври е изпълнена с вкусни примери в подкрепа на факта, че...
„Черешките” в прясно състояние се използват дори за украса на десерти — някои от сортовете...