Ябълков кейк с целувчена глазура
Лора и Стоян
3. |
Изпрати
лично съобщение |
24.08.2013 После спадна малко, но пак изглежда по-дебело отколкото на снимката, а аз си мислех, че използвам голяма тава... На вкус беше добре, много интересно, малко като сладка палачинка.
|
2. |
Изпрати
лично съобщение |
23.08.2013 Моето бухна много, нямам представа защо, но не очаквах. Когато изстине ще видим как е на вкус.
|
1. |
Изпрати
лично съобщение |
30.11.-0001 на външен вид не е много добре но на вкус е страхотно пробвайте ще ви хареса
|
На 7-8 април 2024 Международната кулинарна асоциация JRE-Jeunes Restaurateurs отбеляза своя златен юбилей с грандиозно...
Какво е сутринта без уханието на току-що опържени филийки, топли банички, мекици, понички… Факт е,...
Кремообразно авокадо, чесън, сок от лайм и пресен кориандър… Едва ли има някой, който да...
Страстните почитателите на азиатската кухня, сред които сме и ние, добре познават предимствата на естествено ферментиралия...
Едва ли американската химичка Мишел Франкъл е подозирала, каква „буря“ ще предизвика с работата си...