Здравословен хляб с ръж и елда
Нашите кулинари
        
        








| 11. | Изпрати лично съобщение |  05.12.2022 Чудесна идея! | 
| 10. | Изпрати лично съобщение |  30.08.2022 Всеки път става много вкусна! | 
| 9. | Изпрати лично съобщение |  17.04.2022 Лесна и вкусна, но малко тежка поради многото зехтин - има и вътре, и отгоре 2 пъти, както и по тавата. | 
| 8. | Изпрати лично съобщение |  02.01.2022 Лесна и вкусна! | 
| 7. | Изпрати лично съобщение | 11.10.2021 Здравейте, Ралица. Втасването е процес, който много зависи от температурата в помещението, колкото по-топло е, толкова по-бързо втасва. Не можем да дадем точно време, тестото трябва да удвои обема си.  Поздрави от нас! | 

Отскоро Лесафр България стартира предлагането на изцяло нов продукт, който ще промени начина, по който...

Bonduelle току-що представи нова вълнуваща продуктова линия Croustis – бургери и крокети от 100% ароматни...

Тази Коледа подарете внимание и истинско гурме преживяване за всички сетива с новите кутии на...

Умами, или петият вкус, олицетворява нежния и приятен послевкус, усилва вкусовите усещания и прави храната...

Планирането на бюджета при пазаруване може да бъде предизвикателство, но с правилните инструменти лесно може...