Здравословен хляб с ръж и елда
Нашите кулинари







| 11. |
Изпрати
лично съобщение |
![]() 05.12.2022 Чудесна идея!
|
| 10. |
Изпрати
лично съобщение |
![]() 30.08.2022 Всеки път става много вкусна!
|
| 9. |
Изпрати
лично съобщение |
![]() 17.04.2022 Лесна и вкусна, но малко тежка поради многото зехтин - има и вътре, и отгоре 2 пъти, както и по тавата.
|
| 8. |
Изпрати
лично съобщение |
![]() 02.01.2022 Лесна и вкусна!
|
| 7. |
Изпрати
лично съобщение |
11.10.2021 Здравейте, Ралица. Втасването е процес, който много зависи от температурата в помещението, колкото по-топло е, толкова по-бързо втасва. Не можем да дадем точно време, тестото трябва да удвои обема си. Поздрави от нас!
|

Отскоро Лесафр България стартира предлагането на изцяло нов продукт, който ще промени начина, по който...

Bonduelle току-що представи нова вълнуваща продуктова линия Croustis – бургери и крокети от 100% ароматни...

Тази Коледа подарете внимание и истинско гурме преживяване за всички сетива с новите кутии на...

Умами, или петият вкус, олицетворява нежния и приятен послевкус, усилва вкусовите усещания и прави храната...

Планирането на бюджета при пазаруване може да бъде предизвикателство, но с правилните инструменти лесно може...