Блини
Лора и Стоян
за тестото: 500 г брашно 1/2 кубче жива мая 2 с. л. зехтин „Екстра върджин“ (+ за намазване) 1 ч. л. сол 1/2 ч. л. захар | за гарниране: 3 глави червен лук 140 г синьо сирене „Горгонзола" 30 г орехи 1/2 ч. л. суха мащерка 2 с. л. зехтин „Екстра върджин“ (+ за намазване) |
4. |
Изпрати
лично съобщение |
28.03.2015 Понеже не обичам синьо сирене „Горгонзола\\\", сложих нормално и малко повече зеленчуци. Стана мнооого вкусно! :-)
| ![]() |
3. |
Изпрати
лично съобщение |
21.03.2015 Много вкусна комбинация!
|
2. |
Изпрати
лично съобщение |
02.03.2015 Аз лично предпочитам с пълнозърнесто тесто.Получи се много хрупкава.Дори и студена беше много вкусна.
|
1. |
Изпрати
лично съобщение |
23.02.2015 Лесна и вкусна!
|
HAMBAR е името на новото място в София, където всички влюбени в добрата храна могат да...
Сиренето „Пармезан“ е един от продуктите, които колкото повече време отлежават, толкова по-скъпи стават. Италианците,...
Историята на великите кулинарни шедьоври е изпълнена с вкусни примери в подкрепа на факта, че...
„Черешките” в прясно състояние се използват дори за украса на десерти — някои от сортовете...
Още един вариант за представяне на нашите рецепти – това е новата ни рубрика „...