Соленки със сирене чедър
Лора и Стоян
500 г брашно 350 мл топла вода 1 пакетче суха мая 1 ч. л. сол царевичен грис брашно |
10. |
Изпрати
лично съобщение |
02.12.2017 Не станаха с перфектна форма, но пък бяха вкусни!
| ![]() |
9. |
Изпрати
лично съобщение |
01.12.2016 Да, Лидия, може и само с вода..
|
8. |
Изпрати
лично съобщение |
18.11.2016 Само с вода става ли, ако нямаш и камъни?
|
7. |
Изпрати
лично съобщение |
18.01.2016 Най-вкусният хляб,който съм яла
| ![]() |
6. |
Изпрати
лично съобщение |
04.06.2015 Изглежда лесно.. и ефектно.. при първа възможност бих пробвала рецептата.. браво..
|
HAMBAR е името на новото място в София, където всички влюбени в добрата храна могат да...
Сиренето „Пармезан“ е един от продуктите, които колкото повече време отлежават, толкова по-скъпи стават. Италианците,...
Историята на великите кулинарни шедьоври е изпълнена с вкусни примери в подкрепа на факта, че...
„Черешките” в прясно състояние се използват дори за украса на десерти — някои от сортовете...
Още един вариант за представяне на нашите рецепти – това е новата ни рубрика „...