Тиан по провансалски с агнешко
Лора и Стоян
9. |
Изпрати
лично съобщение |
13.08.2015 Вкусно се получи,само дето стана леко пикантно,понеже използвах готво мариновани пилешки бутчета и червения пипер се оказа пушен,но лютив.
|
8. |
Изпрати
лично съобщение |
04.10.2014 Хареса ми, чъпреки че чушките не го правят чак толкова различно колкото очаквах.
|
7. |
Изпрати
лично съобщение |
30.01.2014 Харесва ми!
|
6. |
Изпрати
лично съобщение |
24.09.2013 Превъзходна яхния.Препоръчвам я горещо!
|
5. |
Изпрати
лично съобщение |
10.09.2013 Няма да съжалявате ако я приготвите тази рецепта.
|
На 7-8 април 2024 Международната кулинарна асоциация JRE-Jeunes Restaurateurs отбеляза своя златен юбилей с грандиозно...
Какво е сутринта без уханието на току-що опържени филийки, топли банички, мекици, понички… Факт е,...
Кремообразно авокадо, чесън, сок от лайм и пресен кориандър… Едва ли има някой, който да...
Страстните почитателите на азиатската кухня, сред които сме и ние, добре познават предимствата на естествено ферментиралия...
Едва ли американската химичка Мишел Франкъл е подозирала, каква „буря“ ще предизвика с работата си...