Пълнени круши със сирене „Бри“
Лора и Стоян
2. |
Изпрати
лично съобщение |
14.01.2024 Изключително вкусна гозба, напомня най-добрите месни яхнии, не, че месото е гаранция за вкус. И аз не винаги имам перлени лукчета и ползвам едро нарязан обикновен лук, но гледам да имам вино, мащерка и манатарки. Готвя я с голямо удоволствие!
|
1. |
Изпрати
лично съобщение |
10.12.2015 Замених перлените лукчета с 2-3 глави нормален лук, нарязан с размера на перлените лукчета. Ястието мина в графа \"може да бъде повтаряно\". :)
|
Представлява вечнозелено дърво, разпространено в Югоизточна Азия, което на височина достига до 20 м и...
На 18-ти юни екипът на Лесафр България събра партньори, приятели и журналисти, за да отпразнуват...
На 7-8 април 2024 Международната кулинарна асоциация JRE-Jeunes Restaurateurs отбеляза своя златен юбилей с грандиозно...
Какво е сутринта без уханието на току-що опържени филийки, топли банички, мекици, понички… Факт е,...
Кремообразно авокадо, чесън, сок от лайм и пресен кориандър… Едва ли има някой, който да...