Гъби соте

Дата: 29.01.2019
Източник: paranoia
ТИТЛА: Чирак
Гъби соте
 
Необходими продукти:
800 г печурки
2-3 скилидки чесън
1 връзка магданоз
1 връзка копър
масло, зехтин, черен пипер на вкус
 

Начин на приготвяне:
1
Гъбите се измиват и нарязват на резенчета. Маслото се загрява и в него се добавят скилидките чесън, нарязани на едро.
2
Когато чесънът омекне се добавят гъбите с малко зехтин. Бърка се внимателно, за да не се наранят, докато гъбите променят цвета си.
3
Накрая се поръсват със сол, черен пипер и наситнените магданоз и копър. Оставят се за още 2-3 минути.
4
Сервират се горещи.
Подобни рецепти:
Коментари (1)
1.
Изпрати
лично съобщение

15.02.2019
Гъбите стават страхотни така,но аз сложих чесънчето след като запържих леко гъбите,после овкусих :)
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


114 ДУШИ ОНЛАЙН
Анна коментира рецептата Панирани тиквички
Stanislav Dimitrov се регистрира в сайта.
Ивелина И. Колева се регистрира в сайта.
Иванов-Л-Г се регистрира в сайта.
Safet Ahmed се регистрира в сайта.
Биска Стайко коментира рецептата Плодова торта
Румен публикува рецептата Нисковъглехидратна Мусака
paranoia публикува рецептата Палачинкова торта с тиквички
Райна Божурина се регистрира в сайта.
ЛЮБОПИТНО
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail:
Списък на всички потребителиУсловия за ползванеРекламаЗа насКак да печелите точкиКарта на сайта