Туршия от целина и червени чушки
Лора и Стоян
![]() |
за бульона: 1 тенджера вода 3-4 дафинови листа 1/2 щипка шафран 250 мл бира сол, риган и черен пипер на вкус | за маринатата: 3-4 средно големи скилидки чесън сокът от 1 лимон 250 мл бира 1 с. л. дижонска горчица 2 щипки риган черен и бял пипер на вкус |
Да, ние обичаме вкусната и добре приготвена храна. Това е всичко, което имаме да ви...
HAMBAR е името на новото място в София, където всички влюбени в добрата храна могат да...
Сиренето „Пармезан“ е един от продуктите, които колкото повече време отлежават, толкова по-скъпи стават. Италианците,...
Историята на великите кулинарни шедьоври е изпълнена с вкусни примери в подкрепа на факта, че...
„Черешките” в прясно състояние се използват дори за украса на десерти — някои от сортовете...